Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Точно за това става въпрос,за жабката,централната конзола и капака на бушоните под волана.Аз ще споделя моя опит,аз свалих всички тези елементи но само централната конзола я правих с боя,другите ми ги направи тапицер с кожа като тази на салона и стана перфектно.Сега за боядисването след като си свалил елемента който ще боядисваш отиваш в първата железария и си взимаш терминатор или нещо подобно за сваляне на боя,намазваш обилно,изчакваш колкото е описано в начина на употреба и след това с малка шпакла всичко пада,после измиваш с вода,грундираш с подходящ праймер,заглаждаш с водна шкурка и ако е необходима пак грундираш и накрая пръскаш боя по твой избор.Да не забравя за тунела който ти пиша ще трябва да свалиш подлакатника и дюзите на парното.

Comment

• Мерси, колега! А добре ли се получи с боичката ...?Ако не те затруднявам може ли да видя снимка!
      Алфа...всичко друго е компромис!
      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Аз моето го махах с Меглио и четка с твърд косъм и хладка вода но под сивото лепкавото излиза черна пластмаса после с основа за пластмаса и сив спрей по твой избор който най се доближава до цвета на конзолата и става перфектно. На новата само капака под кормилото лепне но при мен е черно и ще стане по лесно със спрей черен мат.
        алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
        алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
          Аз моето го махах с Меглио и четка с твърд косъм и хладка вода но под сивото лепкавото излиза черна пластмаса после с основа за пластмаса и сив спрей по твой избор който най се доближава до цвета на конзолата и става перфектно. На новата само капака под кормилото лепне но при мен е черно и ще стане по лесно със спрей черен мат.
          Даже и да не го боядисваш разлика с таблото няма, моето го изчистиха на една автомивка с обезмаслител и пароструйка.
          Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Колеги как се сваля крушката на халогена,че едната ми е дала фира,свалих капачето но нищо не виждам.

Comment

• Защипана е с една телчица, подобно на крушката за късите. Ако го правиш пипнешком е малко кофти първия път
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Мерси колега,аз ще я сваля лесно щом е така,но после за слагане май наистина ще е кофти.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                  Мерси колега,аз ще я сваля лесно щом е така,но после за слагане май наистина ще е кофти.
                  Да на преден десен халоген моята я смених с напиване на канал. Зор е, но не е невъзможно.
                  Алфа...всичко друго е компромис!
                  http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                  Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                  Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Айде и тук да питам защото знам от опит,че тук колегите са много в Час.Оглеждам се за Кросвсгон и този от линка на снимкитр изглежда добре,само ме притеснява защо капака на пасажерския Air bag леко е отворен?Някой гледал ли е колата и как ви се струва?
                    http://www.cars.bg/c547800

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      Айде и тук да питам защото знам от опит,че тук колегите са много в Час.Оглеждам се за Кросвсгон и този от линка на снимкитр изглежда добре,само ме притеснява защо капака на пасажерския Air bag леко е отворен?Някой гледал ли е колата и как ви се струва?
                      http://www.cars.bg/c547800
                      Това с еърбега е стара болка на 156-ците. Капакът се държи отдолу с две щипки, които понякога се късат. В комбинация с измятането от стоене на слънце капачето "зяпва". Не е задължително да е гърмял еърбег.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Не знам дали има по-грозна Алфа от кросвагона.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Не знам дали има по-грозна Алфа от кросвагона.

166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Връщам си думите...
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Не знам дали има по-грозна Алфа от кросвагона.
                              Ти сИриЬозен ли си, уа
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Що бе,аз пък я харесвам.Това за бега ме успокои до някаква степен,тъй или иначе в сряда отивам да я видя.

Comment

Working...
                                X